De wedstrijd is begonnen Vind nu de lekkerste dame!

We zijn verheugd om onze tweede jaarlijkse CamsFactor-wedstrijd aan te kondigen waar Jij je favoriete model kan helpen om fantastische cash prijzen te winnen!

de wedstrijd is voorbij
bedankt om deel te nemen!

hier zijn de dames met de hoogste ranking:

Ze zijn de beste in hun categorie

Schattige glimlach

Wat is CamsFactor?

Het is een op stemmen gebaseerde wedstrijd voor de dames van webcamlounge.nl. Vanaf 14 september 2020 tot en met 28 september 2020 middernacht, kan je stemmen op de dame(s) die je het leukst vindt tijdens private en vip shows. Elke stem die je geeft aan je favoriete model helpt haar vooruit in de algemene ranking. Dames die de meeste stemmen krijgen winnen uiteindelijk de grootste prijzen, zo simpel is het.

hoe werkt het?

Je krijgt tot 3 GRATIS stemmen per dag die je kan geven aan je favoriete dames. De optie om te stemmen verschijnt tijdens een Private of VIP show van het model. Je kan op elk gegeven moment extra stemmen kopen om er zeker van te zijn dat je favoriete dame wint.

wat zit er in voor mij?

Natuurlijk kan je jouw favoriete model meer zichtbaarheid bezorgen en haar helpen een mooi geldprijs te winnen. :)

Een leuke extra

Naast de optie om te stemmen op dames die je opwinden kan je nu ook extra appreciatie tonen door te stemmen op haar beste eigenschappen. Is het haar glimlach? heeft ze het meest sexy lichaam? Benoem het nu en zorg dat ze zich nog meer gewaardeerd voelt.

This site uses cookies to analyze the website, to make it more user-friendly and to offer you products tailored to your needs.
By using the site, you accept the terms of the Privacy Policy
Accept

Mijn favorieten (0/0)

    Laatst bekeken (0/0)

      Ok